“Siparantum kids”, hapet konkursi për fëmijët e moshës 7-15 vjeç

21 Gusht, 2022 - 10:52 pm

Kori “Siparantum” nga Peja ka hapur konkurs për të gjithë fëmijët që kanë talent dhe dëshirojnë të këndojnë, shkruan KultPlus.

“Siparantum Kids” hap konkurs për fëmijët e moshës 7-15 vjeç, që të bëhen pjesë e një prej koreve më të suksesshme në histori të muzikës klasike në Kosovë.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 31 gusht, derisa audicioni do të mbahet më 1 shtator në ora 16:30 në Qendrën Rinore “Peja”.

Për të aplikuar në këtë kor, ndiqeni vegzën në vazhdim: https://forms.gle/Yn3mY1Us1VTxCg9F8. /KultPlus.com

Të ngjajshme