Situatë e dyshimtë në Holandë, policia speciale evakuon një stacion të trenit

3 Nëntor, 2020 - 11:00 pm

Për shkak të një “situate të dyshimtë” në një prej trenave, një stacion treni në qytetin të Utrecht u evakuua.

Policia njoftoi se deri më tani të gjithë personat janë evakuuar nga stacioni i trenit dhe se përfshirja e tyre është nën hetim.

Mediat raportojnë se në vendin e ngjarjes kanë mbërritur ekspertë të eksplozivëve, si dhe se policia, zjarrfikësit dhe ambulanca, ndërsa helikopterët po përcjellin situatën mbi qytet.

Trafiku hekurudhor për pak kohë u pezullua plotësisht, por më pas ngadalë u vu në përdorim.

Të ngjajshme