Sonic the Hedgehog 2 arrin në Cineplexx me eventin Dita e Familjes

31 Mars, 2022 - 3:00 pm

Filmi i shumëpritur për këtë vit, Sonic the Hedgehog arrin në Cineplexx më 3 prill me eventin Dita e Familjes, ku do të ketë shpërblime dhe aktivitete për fëmije.

Filmi i bazuar nga video lojëra e famshme me të njëjtin emër, Sonic rikthehet në Cineplexx me pjesën e dyte. Këtë herë Sonic arrin me eventin Dita e Familjes ku do të mbahet këtë të diel më 3 prill. Duke filluar nga ora 11:30 gjatë eventit do të ketë shumë shpërblime dhe aktivitete si facepainting falas dhe coloring pages. Shpërblimet që do të dhurohen gjatë eventit janë:

15x Gift Cards në vlerë prej 20€ nga The Entertainer

4x Gift Cards në vlerë prej 30€ nga Ozdilek

Sa i përket ngjarjes së filmit, Sonic pasi që u vendos në Green Hills, ai është i etur të tregoje se e ka atë që duhet për të qenë një hero i vërtetë. Prova e tij vjen kur Dr. Robotnik kthehet me një partner të ri, Knuckles, të cilët po kërkojnë një emerald mistik që ka fuqinë të shkatërrojë qytetërimin. Sonic bashkohet me ndihmësin e tij, Tails, dhe së bashku ata nisin një udhëtim global për të gjetur emeraldin përpara se të bjerë në duart e gabuara. Aktorët kyresor në këtë film janë Jim Carrey dhe James Marsden.

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx Kosovo, ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit Cineplexx KS apo direkt në kinema prej orës 14:30.

Të fundit

Të ngjajshme