Stilistja Krenare Rugova, fituese e ‘BigSEE Fashion Design Award 2020’

24 Tetor, 2020 - 3:14 pm

Stilistja e modës Krenare Rugova është fituese e “BigSEE Fashion Design Award 2020” për koleksionin e saj VIVID II s / s 20, një koleksion i pëlhurave të pikturuara me dorë të përshtatjeve organike, materialeve dhe ngjyrave miqësore me mjedisin.

“VIVID II s / s 20” filloi si një koleksion shkëlqimi dhe shprese. Manipulimi i pëlhurës është gjithmonë një aspekt i rëndësishëm i koleksioneve të markave.

Piktura e duarve prej pëlhure në harmoni me konstruksionin strukturor karakterizon këtë koleksion të mrekullueshëm nga Krenare Rugova.

Duhet theksuar se pëlhura natyrore u pikturuan me dorë me ngjyra të gjalla, një proces i gjatë i përzierjes së ngjyrave, krijimi i modeleve dhe tharja para se të bëheshin një veshje e përshtatjes organike. Të gjitha tekstilet trajtohen me ngjyra miqësore me mjedisin. /albinfo/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme