займ на карту онлайн потребительский кредит

Studentja kosovare fiton bursë të plotë për studime në Turqi

Korrik 11, 2019 - 6:43 pm

Studentja Diellza Lushi nga Departamentit Shkenca Kompjuterike në Kolegjit Universum është studentja e radhës që ka përfituar bursë të plotë për shkëmbim semestral në “Middle East Technical University” në Ankara, Turqi.

Apliko edhe ti https://bit.ly/2HuMame

Diellza është një nga 108 studentët e Kolegjit Universum që kanë përfituar bursë ndërkombëtare për shkëmbim semestral në 22 shtete tē BE-së. Çdo student përfiton shkollim falas dhe bursë 6,066€. Vlera totale e bursave që Kolegji Universum ka ndarë për studentët është 287,856€.

Bëhuni pjesë e Kolegjit Universum dhe studio në universitetet më prestigjioze në botë.

Këtë vit Kolegji Universum ka shtuar bashkëpunimet me Universitete duke arritur në 395 numri i bursave për këtë vit, pra studentët e Kolegjit Universum këtë vit mund ti vazhdojnë studimet me bursë të plotë në 78 Universitete dhe në 22 shtete të BE-së. Kliko ketu https://bit.ly/2HuMame

Në kuadër të këtyre bashkëpunimeve kanë përfituar edhe stafi akademik si dhe ai administrativ i Kolegjit me vizita studimore, trajnime dhe ligjërata publike në këto universitete. Po ashtu, shumë profesorë nga këto Universitete kanë ardhur të ligjërojnë në Kolegjin Universum. E gjitha kjo bëhet me qëllim të ngritjes së cilësisë së arsimit në vend.

Për më shumë informata rreth mundësive të studimit jashtë vendit, ju lutem ndiqni faqet në facebook & instagram, kontaktoni në: +383 44 144 062 ose info@universum-ks.org apo apliko per studime https://bit.ly/2HuMame.

Të ngjajshme