Studio Master me diplomë të dyfishtë gjermane

16 Korrik, 2020 - 1:27 pm

Studentët e Kolegjit Universum në këtë kohë pandemie po ndjekin ligjëratat online nga profesorë gjerman nga Universiteti Ludwigshafen në kuadër të programit master me diplomë të dyfishtë gjermane nga Ludwigshafen University of Business and Society dhe Kolegji Universum.

Programi përbëhet nga dhjetë module prej të cilave një pjesë ofrohen në Kolegjin Universum, disa në Universitetin Ludwigshafen dhe disa së bashku nga dy universitetet. Me përfundimin e studimeve në këtë program, studentët do të pajisen me diplomë gjermane MBA në Biznes Ndërkombëtar nga Universiteti Ludwigshafen dhe me diplomë të dytë Master i Arteve në Menaxhment nga Kolegji Universum.  

Përveq studimeve të dyfishta në Kolegjin Universum dhe Ludwigshafen University of Business and Society, studentët gj

atë studimeve do të kryejnë punë praktike 3 mujore me pagese në kompani gjermane.

Fillo studimet Master në Kolegjin Universum dhe merr diplomë të dyfishtë gjermane nga Ludwigshafen University https://bit.ly/2OrSc9W   

Më shumë info rreth programit gjeni të publikuar në website http://tiny.cc/savi7y apo kontaktoni Kolegjin Universum +383 44 144 062 apo [email protected].  

(Shkrim i sponsorisuar nga Universum)

Të ngjajshme