“Suksesi të bën të njohur në gjithë botën, por dështimet të bëjnë ty të njohësh botën”

19 Gusht, 2022 - 2:31 pm

Nga Sophia Loren

“Kur fitova mjaftueshëm besim, dritat e skenës u veniten, 
Kur isha e sigurt se do humbisja, fitova, 
Kur kisha më tepër nevojë për njerëz, më braktisën, 
Kur mësova ti fshij vetë lotët, gjeta një shpatull ku të qaja, 
Kur përsosa aftësinë e të urryerit, dikush filloi të më donte me gjithë zemër,
E ndërsa prisja me orë të tëra ditën të zbardhte, flija ndërsa dielli lindte…
Kjo është jeta! çfarëdo planesh që të bësh, asnjëherë nuk e di se ç’plane ka bërë ajo për ty! 
E di, suksesi të bën të njohur në gjithë botën 
por dështimet të bëjnë ty të njohësh botën.
Jini të lumtur… gjithmonë.
Shpesh ne e humbasim besimin dhe mendojmë se ky është fundi… Por Zoti, që sheh, buzëqesh dhe thotë “Qetësohu e dashur, ishte thjesht një kthesë… udhëtimi vazhdon …” / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme