Të rinjtë e Mitrovicës me mesazh senzibilizues për bullizmin: S’je vet (VIDEO)

29 Dhjetor, 2020 - 5:47 pm

Të rinjët e Mitorvicës kanë realizuar një video senzibilizuese rreth ndikimit të bullizmit në psikologjinë e të rinjëve, shkruan KultPlus.

Në videon katër minutëshe dëshmohet se si krijohet, por dhe si ndikon bullizmi tek persona të ndryshëm. Gjithashtu në këtë video shfaqet edhe rëndësia e një psikologu në raste të tilla.

Kjo video synon të tregoj se askush nuk është vetëm në ballafaqimimin me ngacmimet dhe se ndihma tek psikologu është çdo herë e nevojshme.

“Psikologu është nevojë e jo dëshirë!Ehh mos harro qe S’JE VET”, shkruhet ndër të tjera në videon e publikuar.

Kjo video senzibilizuese ka ardhur në kuadër të projektit “Promovimi i shkathtësive për punësim të të rinjëve”./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme