Trajnime falas për Gaming, C# dhe WEB -Development

11 Korrik, 2019 - 11:39 amKolegji Universum si lider në fushën e Shkencave Kompjuterike, organizon edicionin e 5-të të Code Summer Fest, plotësisht PA PAGESË për të gjithë maturantët e shkollave të mesme të Kosovës. Gjatë Code Summer Fest pjesëmarrësit do të mësojnë Gaming, C# dhe WEB-Development, poashtu gjatë trajnimit do të ketë ligjërata për ndërmarrësi dhe orientim në karrierë. Apliko tani  https://bit.ly/30noVBc

Trajnimi do të mbahet në 3 kampuset e Kolegjit Universum në Prishtinë, Gjakovë dhe Ferizaj. Apliko këtu https://bit.ly/30noVBc

Bëhu pjesë e zhvillimeve teknologjike botërore! Mëso me metodologjinë Learning-By-Doing.  Përcjell State-Of-The-Art në teknologji!

Në fund të trajnimit të gjithë maturantët do të certifikohen dhe maturantët e dalluar do të kenë mundësi të jenë përfitues të bursave për studime në Kolegjin Universum, si dhe të 390 Bursa Nderkombetare për studime jashtë vendit në 22 shtete të BE-së nga Kolegji Universum. Apliko tani https://bit.ly/30noVBc

Për më shumë info rreth trajnimit dhe aktiviteteve te radhës në Kolegjin Universum kontakto +383 44 144 062 ose [email protected] ose ndiqni faqen në në facebook & instagram. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme