Trefishoni pagën tuaj! Kompania lidere e telemarketingut hap konkurs pune në Ferizaj dhe Gjakovë

21 Gusht, 2019 - 2:00 pm
Telemarketingu është bërë gjithnjë e më i popullarizuar kohët e fundit, por pak njerëz i dinë përgjegjësitë dhe përfitimet që rrjedhin nga një punë e tillë. Sa i përket aftësive të nevojshme që nevojiten për shitje të suksesshme, elementi më i rëndësishëm është shkalla e besimit në aftësitë e tij të shitjes dhe në cilësinë e produkteve që do ta promovojmë.

Puna në Telemarketing nuk ofron vetëm përfitime financiare, por edhe mundësi të rritjes nga pikëpamja profesionale. Në vijim po cekim disa nga avantazhet dhe përfitimet e të qenit i punësuar në sektorin e TelemarketingutSi agjentë telemarketingu ju do të kuptoni thellësisht produktet dhe shërbimet që ju ofroni, kjo lidhje e fortë me markat do t’ju lejojë të mësoni më shumë mbi  modelet e ndryshme të bizneseve dhe format e marketingut.

Avantazh tjetër mjaftë i rëndësishëm është që në varësi të rezultateve, ju keni mundësinë të dyfishoni ose trefishoni pagën tuaj falë bonuseve në bazë të performancës. Dhe e fundit nuk ka asgjë më të rëndësishme në një vend pune sesa mundësia për tu rritur profesionalisht në vazhdimësi e kjo arrihet përmes trajnimeve të ndryshme për kujdesin ndaj klienteve dhe komunikimin në përgjithësi. 

A jeni gati të dëshmoni veten? Kompania lidere e Telemarketingut UniTel ka hap konkurs për Agjent të thirrjeve në Gjuhë Gjermane në qytetet Ferizaj dhe Gjakovë. Të gjithë punonjësit përfitojnë kontratë të rregullt pune500 euro pagë fiksemundësi të ngritjes në pozita menaxhuese dhe bonuse në bazë të produktivitetit. Aplikimi bëhet përmes këtij linku https://bit.ly/2yZbX0E deri me 31 Gusht 2019.  

Për informata shtese kontakto kompaninë në +383 44 275 916 apo email [email protected]  

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum) / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme