Tri mikrobiologet nderohen me çmimin ‘Fides’ për kontributin e tyre në nivel kombëtar

14 Dhjetor, 2020 - 6:23 pm

Çmimi FIDES për kontribut në nivel kombëtar “Hasan Prishtina” ju ndahet tri mikrobiologeve në krye të detyrës, Dr. Pranvera Abazi, Dr. Donjeta Pllana dhe Dr. Zana Kaçaniku për kontributin e tyre të pashoq gjatë pandemisë.

Ato po punojnë ditë e natë në mënyrë që të kemi numrin e saktë të personave të infektuar me virus.

Pranvera Abazi, Donjeta Pllana dhe Zana Kaçaniku janë tre gratë mikrobiologe që merren ekskluzivisht me testimet për COVID-19. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme