‘Trotuaret nuk janë për vetura’, vazhdon puna për lirimin e hapësirave publike për qytetarët

13 Shtator, 2023 - 11:10 am

Sot në rrugën “Gazmend Zajmi”, po vazhdon implementimi i projektit për lirimin dhe ofrimin e sigurisë në hapësirat publike për qytetarë.

“Trotuaret nuk janë për vetura”, thuhet nga Komuna e Prishtinës e cila po vazhdon punën në këtë drejtim.

Duke ditur se për Sektorin e Mobilitetit prioritet është lëvizja aktive për fëmijët, personat me aftësi të kufizuara, të moshuarit dhe të gjithë këmbësorët e tjerë, atëherë nga Drejtoria e Shërbimeve Publike është shprehur se nuk do të ndalen deri në lirimin e të gjitha hapësirave publike për qytetarë. / KultPlus.com

Të ngjajshme