Universiteti i Prishtinës do të vazhdoj me mësim të kombinuar, fizikisht dhe online

14 Tetor, 2020 - 12:03 pm

Universiteti i Prishtinës ka marrë vendim që të vazhdoj mësimin e kombinuar, fizikisht dhe online varësisht sipas gjendjes në vazhdimësi, shkruan KultPlus.

Lajmin e ka bërë të ditur faqja zyrtare e Universitetit të Prishtinës.

“Njoftoheni se në mbledhjen e mbajtur më 7 tetor, Senati i Universitetit të Prishtinës ka marrë vendim që për shkak të pandemisë COVID-19, procesi mësimor (ligjëratat, mësimi klinik, ushtrimet laboratorike dhe numerike apo mësimi nga fusha e arteve) të mbahet në formë të kombinuar (fizike ose online)”, thuhet në njoftim.

Çdo Fakultet në kuadër të Universitetit të Prishtinës do të shqyrtoj mundësitë se cila formë e mësimit do të jetë ajo adekuatja, varësisht sipas gjendjes me Covid 19. Deri më tani ligjëratat në këtë Universitet janë zhvilluar online, ndërkaq provimet kanë qenë të kombinuara disa fizikisht e disa nëpërmjet komunikimit virtual./KultPlus.com

Të ngjajshme