Universiteti i Prishtinës mundëson ndjekjen e mësimeve online

16 Mars, 2020 - 7:39 pm

Universiteti i Prishtinës ka bërë të ditur se tashmë studentët mund të ndjekin mësimet e tyre në platformën online, shkruan KultPlus.

Kjo platformë u mundëson studentëve që të mos ndërpresin mësimet gjatë kësaj periudhe të përhapjes së virusit.

Lajmi është bërë i ditur në llogarinë zyrtare të Universitetit në Facebook.

Më poshtë mund të lexoni lajmin e plotë ku janë dhënë edhe detaje se si mund të kyqeni në ndjekjen e mësimeve online.

‘Të dashur studentë,
UP-ja ju njofton se janë finalizuar përgatitjet për të vijuar me mësim virtual.
Secilit prej jush i është krijuar e-mail i personalizuar në Google “G Suit for Education”, në mënyrë që ju të mund të vazhdoni mësimin online, pa pengesë, gjatë kohës së masave të marra për evitim të kontaktit fizik.

Për detajet se si do të funksionojë kjo për ju, klikoni linkun në vijim: https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1,4,1077
Ruaj vetën, familjen dhe shoqërinë! / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme