Vajzat dhe gratë e Kosovës që shkëlqyen në botë – Flaka Latifi

8 Mars, 2022 - 11:51 am

KultPlus ju sjell 25 vajzat dhe gratë e Kosovës që u shndërruan në zërin e vajzave, djemve, grave dhe burrave të Kosovës.

Vajzat dhe gratë e Kosovës po vazhdojnë të shkëlqejnë në fusha të ndryshme, duke shndritë nëpër botë.

Me rastin e 8 Marsit, KultPlus ka përzgjedhë 25 vajza e gra që nëpërmjet fjalimeve, performancës, muzikës, sportit, filmit e biznesit kanë ngritë dhe kanë përfaqësuar vendin në mënyrë dinjitoze, e duke shndërruar Kosovën në një Kosovë të artë, në një Kosovë që synon Oscar, në një Kosovë që me rrëfimet e nxjerra po nga ky vend, i ka treguar botës po për dhimbjen, kurajën dhe guximin e vajzave dhe grave të vendit më të ri në kontinentin e vjetër.

Po këto vajza dhe gra u shndërruan në inspirimin e shumë vajzave, djemve, grave e burrave, të cilët kuptuan se ëndrrat nuk duhet dhe nuk mbeten vetëm ëndrra.

KultPlus ju sjell Flaka Latifi, e cila këtë vit arriti që të shpalos ulërimën e saj të zjarrtë përmes filmit ”Luanesha e Kodrës”, filmi me regji Luana Bajrami arriti që të triumfojë në Festivalin e Filmit në Sarajevë.

Flaka Latifi së bashku me Era Balaj dhe Uratë Shabani, fituan çmimin “Zemra e sarajevës” për aktoren më të mirë. Latifi vlerësohet si një aktore që do të lë gjurmë në botën e artit në Kosovë. /KultPlus.com

Të ngjajshme