Vendosen dezinfektues nëpër autobusët e Trafikut Urban

23 Mars, 2020 - 4:30 pm

Në autobusët e Trafikut Urban janë vendosur dezinfektues.

Kjo u bë e ditur nga Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti.

Ai tha se kanë nevojë së paku punëtorët shëndetësorë dhe ata që ende punojnë të lëvizin.

“Transporti publik ndërpritet në 20:00 deri në masat e ardhshme. rriNshpi”, shtoi Ahmeti


Të fundit

Të ngjajshme