Vjen vendimi i fundit i Qeverisë për hapjen e kopshteve për fëmijë

7 Gusht, 2020 - 1:39 pm

Vendimi i fundit i Qeverisë e delegon kompetencën për hapjen e kopshteve në komuna, përcjellë KultPlus.

Komuna e Prishtinës i menaxhon 8 kopshte publike dhe 9 kopshte me bazë në komunitet, duke përfshirë̈ SOS kopshtin.

Këto kopshte do të hapen të Hënën, 10 Gusht, duke zbatuar udhëzimin e hartuar nga MASHT dhe protokollin e hartuar nga Komuna e Prishtinës në mënyrë̈ që të mbrohet shëndeti i fëmijëve e punonjësve dhe parandalohet përhapja e #covid19 në institucionet parashkollore./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme