Vjosa Osmani kërkon publikisht dënime për deputetët që pinë duhan brenda Kuvendit

4 Qershor, 2020 - 11:59 am

Jo rrallë herë kanë dalë pamje kur deputetët e Kuvendit të Kosovës janë parë duke pirë cigare brenda ambientit të ndërtesës të Kuvendit.

Një gjë të tillë e ka potencuar sot edhe kryetarja e Kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani e cila ka kërkuar publikisht që të shqiptohen dënime për deputetët që e shkelin Ligjin për Duhanin.

“Po vërehet tymi në sallën plenare që po vjen nga salla prapa. Jeni duke e shkelur Ligjin për Duhanin. E ftoj publikisht Inspektoratin e Ministrisë së Shëndetësisë që të monitorojë këtë shkelje dhe t’i shqiptojë dënimet e merituara për të gjithë që po e shkelin këtë ligj brenda ndërtesës së Kuvendit”.

“Të gjithë deputetët janë të njoftuar që Inspektorati do të fillojë me dënime për këdo që e shkel këtë ligj”. 

Të fundit

Të ngjajshme