Vogue shkruan për dasmën e nuses shqiptare që u mbajt në terminalin e Aeroportit JFK në NewYork

18 Tetor, 2019 - 1:00 pm

Adriana Xhakli dhe Perry Petra-Wong u takuan në aeroport. Ka qenë vera e vitit 2012, kur Adriana po pushonte me një mik të Perryt. “Mbaj mend që Perry po qëndronte jashtë me bagazhet e tij” – thotë Adriana. Kësaj romance, revista e famshme “Vogue” ia kushtojë një artikull.

Ai kishte buzëqeshje në fytyrë sepse ishte duke u takuar me gruan e tij të ardhshme. Kështu, ata përfunduan duke kaluar tërë javën së bashku, dhe që atëherë u bënë të pandashëm. Pak më shumë se dy muaj më vonë u transferuan në Nju-Jork.

Xhakli dhe Wong u bënë të pandashëm. Më vonë çifti ndërmerr një udhëtim në Turqi, kujtimet e bukura nga ky udhëtim i kujton Adriana, ku të njëjtin vendosën ta bëjnë dasmën brenda terminalit të aeroportit JFK në New York, përkatësisht në Hotelin TWA

Dhe kështu i erdhi radha dasmës. Ajo ishte madhështore. Për këtë ngjarje solemne Adriana dëshironte dicka interesante, një dizajn të përshtatshëm për veshjen e saj.

“Veshja ime e dasmës duhej të ishte moderne, e shkurtër dhe e rehatshme”, thotë ajo. “E dija se nuk do të isha në gjendje ta duroja një fustan, pasi do ta teproja”, vijon ajo.

Revista e famshme ia kushton artikullin shqiptares duke e shoqëruar me fotografi nga ceremonia si dhe duke ndarë shumë pasazhe nga jeta e çiftit.

Pwr mw shumw, mund ta lexoni artikullin e plotw tw Vogue, mbi kwtw ceremoni qw wshtw mbajtur brenda terminalit. /KultPlus.com

https://www.vogue.com/slideshow/adriana-xhakli-perry-petra-wong-wedding-twa-hotel-jfk?fbclid=IwAR07e_TqDBlmcIzDD8t8mJmhuvjtR4bbsiytfmpZ3BTcySnaw3Dj3EGKkQk

Të fundit

Të ngjajshme