Zbulohen detaje të reja nga vrasja në setin e filmit “Rust”

4 Nëntor, 2021 - 6:30 pm

Së fundmi janë zbuluar detaje të reja nga vrasja aksidentale e kkineastes Halyna Hutchins.

Një avokat i vajzës që mbikëqyrte armët e përdorura në setin e filmit “Rust”  ka sugjeruar që dikush ka vendosur qëllimisht një fishek të drejtpërdrejtë në armën e përdorur nga aktori  Alec Baldwin.

Jason Bowles tha se klientja e tij, Hannah Gutierrez, kishte nxjerrë municion nga një kuti që ajo besonte se përmbante vetëm plumba të paaftë që nuk mund të gjuanin.Për këtë arsye ai mendon se është e mudur që  dikush të  ketë vendosur me  me qëllim plumba të vërtetë, të cilët duken të ngjashëm  në kuti.

Pas deklaratës së avokatit, kompania Rust Movie Productions ka deklaruar se është duke hetuar incidentin dhe nuk ka marrë asnjë ankesë zyrtare për sigurinë në set në Santa Fe, New Mexico.

Të ngjajshme