20 vjet pas rënies, libër për Bajram Kelmendin (VIDEO)

25 Mars, 2019 - 9:25 pm

Në ditën e dytë të bombardimeve të NATO-s, Serbia u kujdes ta vras edhe një figurë emblematike të rezistencës shqiptare.

Bile avokatin Bajram Kelmendi, e ekzekutoi me dy të bijtë, njofton Klan Kosova.

E në këtë 20 vjetor ata i kujtoi vetëm familja dhe një gazetare që për ta e shkroi një libër.

Autorja e librit, Valbona Mehmeti, deklaroi se përmes dëshmive të botuara në këtë libër ajo ka bërë përpjekje ta sjell sa më autentike figurën komplekse të avokatit Kelmendi.


Të ngjajshme