“55 ditë”- ditari që shfaq fotografi nga lufta në Kosovë

6 Qershor, 2019 - 4:35 pm

Lufta përmes ditarit të Mirela Oktrova

Gazetarja dhe studiuesja, Mirela Oktrova do ta prezanton nesër ditarin e saj dokumental mbajtur 20 vjet më parë në ditët e qëndrimit të saj në zonën e krizës gjatë Luftës së Kosovës.

Promovimi do të bëhet në Sheshin 21 në RTV 21.

“Të nderuar kolegë! MultiMediaStudio NOSITI në bashkēpunim me shtëpinë botuese Onufri dhe RTV21, ju ftojnë në ceremoninë e promovimit të librit “55 ditë” – një ditar dokumental dhe fotografik i gazetares dhe studiueses, Mirela Oktrova, mbajtur 20 vjet më parë në ditët e qëndrimit të saj në zonën e krizës gjatë Luftës së Kosovës.

Promovimi do të shoqërohet edhe me ekspozimin e disa prej fotove të kohës të publikuara në libër.

Ditën e premte, dt. 7.06, ora 13.00, Sheshi 21(RTV 21) në Prishtinë. Lutemi të jeni të pranishëm dhe të informoni në mediat tuaja! Prania juaj na nderon!”, thuhet në njoftim. Oktrova është shprehur se lufta për të mbetet sfida më e madhe.

Librin mund ta blini në Stendën ONUFRI, në Panairin e Librit Prishtina 2019.
Të fundit

Të ngjajshme