Akademi letrare për profesorin Muhamet Kërveshi në Pejë

10 Tetor, 2018 - 1:00 pm

Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës dhe Qendra Kulturore e Pejës, këtë të shtunë organizojnë akademi letrare për poetin, kritikun, shkencëtarin e pedagogun Muhamed Kërveshi, në sallën e Kuvendit komunal të Pejës.

Për Kërveshin dhe veprimtarinë e tij letrare, shkencore e pedagogjike do të flasin kolegë e studiues, kurse, pos deklamimeve të vargjeve të tij, do të ketë edhe pika muzikore-artistike.

Shkrimtari, studiuesi e pedagogu Kërveshi është ndër emrat më të shquar të letërsisë shqiptare.
Akademia mbahet në përkujdesje të kryetarit të komunës së Pejës, Gazmend Muahxheri. Kjo akademi do të fillojë në ora 12 këtë të shtunë./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme