Aktivitetet e ditës së katërt të Panairit të Librit

8 Qershor, 2018 - 11:00 am

Në ditën e katërt të Panairit të 20-të të librit në Prishtinë do të ketë disa aktivitete.Më poshtë i gjeni ato:

Në orën 11:00

DITURIA
Isak Shema, “Mësimi i gjuhës shqipe në Arbënesh të Zarës”

Në orën 11:30

BUZUKU

Haxhi Kraki, “Atdheu s’është monedhë tregtie”

Në orën 12:00

INSTITUTI I STUDIMEVE TË KRIMEVE DHE PASOJAVE TË KOMUNIZMIT

ISKPK – Tiranë

Ermira Xhomaqi, “Përtej harrimit – Abdulla Rami”

Në orën 12:30

BUZUKU

François-Henri Désérable, “Njëfarë Z. Piekielny”

Dedikime në stendë nga autori – vizitë panairit – intervista për media

Në orën 14:00

VATRA

Majlinda Nana Rama, “Lulet e egra”

Në orën 15:00

SHBK

SKËNDERBEU, ZEF JUBANI, SOLZHENICINI, MIGJENI

Në orën 16:00

DITURIA

Albert Mustafa, “Dimensioni i përjetimit dhe perceptimit në arkitekturë”

Në orën 17:00

Maliqe Mulolli-Jahmurataj dhe Shkurte Sylejmani, “Miku i pushimeve”

Në orën 20:00

SHBK

Darka solemne dhe ceremonia e ndarjes së çmimeve të panairit

(Në hotelin Prishtina)

Të fundit

Të ngjajshme