Bashkëbisedim me shkrimtarin dhe poetin Eqrem Basha

24 Mars, 2019 - 5:20 pm

Në kuadër të edicionit të 19 – të, programit të Javëve të Frankofonisë në Kosovë, Ambasada e Francës në Kosovë në bashkëpunim me Qendrën Universitare Frankofone do të organizojë një bashkëbisedim me shkrimtarin dhe poetin e njohur Eqrem Basha, shkruan KultPlus.

Në këtë ngjarje kulturore- letrare do të jetë prezent edhe përkthyesi i njohur i romanit “Lakorja eik’sit” Sebastian Gricourt. Ai do të flasë për qëndrimin e tij rreth letërsisë dhe eksperiencës së tij.

Bashkëbisedimi do të mbahet të hënën, më 25 mars duke filluar nga ora 14:00 në Fakultetin Filologjik të Prishtinës (Qendra Universitare Frankofone).

Gjatë muajit mars, Javët e Frankofonisë do të jenë të pasura me një shumëllojshmëri të gjerë të ngjarjeve: koncerte, konferanca, filma të metrazhit të gjatë, dhe filma të metrazhit të shkurtë, ekspozita dhe takime me artistë dhe realizator të filmave.

Të gjitha informatat mbi aktivitetet dhe vendet tregohen në programin e detajuar të cilin e keni të bashkangjitur dhe dhe në faqet e facebook-ut të Frankofonisë në Kosovë

https://www.facebook.com/francophoniekosovo/

Hyrja për të gjitha aktivitetet është falas.

Të ngjajshme