Buxhovi me “Kosova”, “Dardania”, “Maqedonia” dhe “Mona” do të prezantohet në Panairin e Librit në Tiranë

17 Nëntor, 2021 - 12:00 pm

Në Panairin Librit në Tiranë, në shtandin e botuesit “Faik Konica” do të jenë edhe veprat historiografike të shkrimtarit, historianit dhe publicistit Jusuf Buxhovi, si:  “Kosova” I-VIII, “Kosova – histori e shkjurtër”, “Dardania”, “Maqedonia” si dhe romanët e kohëve të fundit “Dosja B”, “Dushkaja” dhe “Mona”./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme