“Durimi i popujve është gostia e tiranëve”

13 Korrik, 2020 - 10:00 pm

Emilio de Marchi ka qenë shkrimtar i shquar italian i periudhës së romantizmit, shkruan KultPlus.

Ai ka një karrierë të pasur, që e zhvilloi në shekullin 19.

Disa nga veprat e tij janë bërë filma dhe janë përshtatur për televizion gjatë shekullit 20.

Më poshtë po e sjellim këtë thënie të tij: /KultPlus.com

Durimi i popujve është gostia e tiranëve.

Të fundit

Të ngjajshme