займ на карту онлайн потребительский кредит

“Dy orë në të ardhmen”, një mbrëmje me poezi të artistit Dardan Zhegrova

Mars 13, 2019 - 1:40 pm

Shtatëmbëdhjetë po vazhdon edhe këtë muaj me Natën e Poezisë. Kësaj here artistin Dardan Zhegrova do i ndajë poezitë e tij me të pranishmit.

Krejt puna e poezive për Dardanin ka fillu kur ai ka vendos me e incizua veten me telefon, një lloj rrëfimi personal e intim me një mjet shumë social si telefoni.

Ai i shpreh ndjenjat, imagjinatën e “daydreams” për me e ndryshu realitetin e me ndërhy në kujtimet e tija, nëpërmjet poezisë. Poezitë e tij bëhen si formë për të kujtuar se çka do ai dhe se si e percepton rrëfimin e tij.

Këtë here ai ka me lexu poezi qe i ka shkru ose incizu përgjatë vitit të kaluar e që transmetojnë ma së miri realitetin e tij duke filluar nga ora 19:00./ KultPlus.com

Të ngjajshme