Eco: Të shkruarit është 10% frymëzim dhe 90% djersitje

7 Janar, 2020 - 5:20 pm

Shkrimtari i njohur italian i cili vdiq vitin e kaluar, ka thënë diçka letërsinë, frymëzimin, shkrimtarët e rinj, si dhe për guximin e krijuesve për të botuar libra shpesh, shkruan KultPlus.com

Umberto Eco thotë se të shkruarit është 10% frymëzim dhe 90% djersitje. Ai gjithashtu thotë se nuk i kupton ata që kanë një vrull për të botuar.

“Ka diçka këtu: nuk i kuptoj disa autorë që botojnë libra çdo vit”.

Për më shumë , ndiqeni videon:

/KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme