Edin Q. Lohja në PlumbÇ

18 Shtator, 2017 - 8:45 pm

Edin Q. Lohja shtë studiues i traditave intelektuale dhe shpirtërore të mëdha të njerëzimit. President i Trustit Akademik Shqiptar (themeluar më 2013 në Uashington), dhe themelues i Bibliotekës Zemra e Traditës (e ngritur më 2004 në Tiranë), shkruan KultPlus.

Qendra Rinore ARKA është organizatore e mbrëmjes së leximit PlumbÇ, që do të mbahet më 22 shtator po në Qendrën Rinore ARKA, shkruan KultPlus.Kjo mbrëmje është rezervuar për Edin Q.Lohja, kurse nikoqire e kësaj mbrëmjeje të leximit është Elona Çuliq, ku kjo mbrëmje do të nisë prej orës 18:30.

Edin Q. Lohja shtë studiues i traditave intelektuale dhe shpirtërore të mëdha të njerëzimit. President i Trustit Akademik Shqiptar (themeluar më 2013 në Uashington), dhe themelues i Bibliotekës Zemra e Traditës (e ngritur më 2004 në Tiranë). Ka botuar 90 vëllime dhe 130 artikuj në tre gjuhë e dhjetë shtete, si përkthyes, redaktor, autor e komentues, në fushat e metafizikës, filozofisë, shpirtshmërisë, kozmologjisë, artit tradicional dhe studimeve fetare./KultPlus.com

Të ngjajshme