займ на карту онлайн потребительский кредит

Fëmijën e parë e linda në moshën 40 vjeçare, të dytin 45 vjeçare, dhe kurrë nuk do të doja të jem përsëri një 20 vjeçare

26 Shtator, 2018 - 12:29 am

“Fëmijën e parë e linda në moshën 40 vjeçare, të dytin në moshën 45 vjeçare, xhirova filmin James Bond kur isha 50 vjeçare, dhe kurrë nuk do të doja të jem përsëri një 20 vjeçare. Kur jeni e re, ju keni një beuatie di diable (bukuri djallëzore), siç thonë francezët, një bukuri që nuk e kuptoni, të cilën nuk e keni njohur. Por kur jeni 50 vjeçare, lind një bukuri e një lloji tjetër brenda jush, bukuri që ju jep forcë. Dhe kjo forcë nuk është e lidhur me bukurinë e jashtme!”

Monica Bellucci

Të ngjajshme