Fillon panairi i librit në Tetovë, do të jetë i hapur deri më 30 dhjetor

25 Dhjetor, 2021 - 12:04 am

Në Tetovë nga sot deri më 30 dhjetor do të mbahet panairi i librit i organizuar nga shtëpitë botuese të Tetovës, Sut dhe Nobel. Në qendrën tregtare “Remall” janë vendosur njëzet stenda të botuesve të librave në gjuhën shqipe.

“Në këtë panair lexuesit mund të gjejnë mbi 2000 tituj dhe libra. Mendoj se vizitorët do të jenë të kënaqur me ofertën. Në një kohë kur të gjithë po largohemi nga librat, mendoj se kjo është mënyra më e mirë për të folur më shumë për librat dhe për t’i lexuar ato”, deklaroi Vjollcë Berisha, përfaqësuese e organizatorëve.

Përveç shtëpive botuese nga Maqedonia e Veriut, janë të pranishme edhe nga Shqipëria dhe Kosova./Kultplus.com

Të ngjajshme