Isa Mustafa emëron katër ministra të rinj, Vlora Dumoshi ministre e Ministrisë së Kulturës

7 Gusht, 2017 - 2:51 pm

Ministrat e rinj do të shërbejnë deri në themelimin e Qeverisë së re të Kosovës, shkruan KultPlus.

“Në përputhje me kompetencat kushtetuese dhe ligjore, kryeministri Mustafa e ka emëruar Ministër të financave, zëvendësministrin e deritashëm, Agim Krasniqi, Ministre të kulturës, rinisë dhe sportit, shefen e deritashme të stafit në kryeministrit, Vlora Dumoshi, Ministër të infrastrukturës, zëvendësministrin e deritashëm, Hanefi Muharremi, dhe Ministër të punës dhe mirëqenies sociale, zëvendësministrin e deritashëm, Safet Kamberi”, thuhet në komunikatën për media të zyrës se kryeministrit.
Vendimin për emërimin e ministrave të rinj, kryeministri në detyrë, Isa Mustafa, e ka bërë pasi ministrat e deritashëm janë zgjedhur deputetë në përbërjen e re të Kuvendit të Kosovës.
Ministrat e rinj do të shërbejnë deri në themelimin e Qeverisë së re të Kosovës./KultPlus.com

Të ngjajshme