займ на карту онлайн потребительский кредит

Jeto sikur do vdesësh nesër, mëso sikur të duhet të jetosh gjithmonë!

5 Gusht, 2019 - 9:00 am

Mohandas Karamchand Gandhi, i lindur më 2 tetor 1869, njihet si udhëheqës ideologjik e politik i Indisë.

Kontribuoi në pavarësinë e Indisë, por veprimtaria e tij ndikoi për liri dhe të drejta të njeriut në të gjithë botën. Njihet shpesh edhe me emrin Mahatma, që në shqip do të thotë “shpirtmadh”. Gjithashtu, në Indi është quajtur edhe me emrin Bapu, që do të thotë “Atë”, duke e konsideruar atë si Ati i Kombit.

KultPlus ju sjell disa nga thëniet e tij më të famshme. /KultPlus.com

Veprimet që bën, tregojnë prioritetet e tua.

Ruaj gjithmonë sensin e humorit!

Duhet të jesh gjithmonë në shërbim të të tjerëve!

Shëndeti është pasuria jote e vërtetë.

Aty ku ka dashuri, ka edhe jetë.

Të ngjajshme