займ на карту онлайн потребительский кредит

Jetojmë në një botë ku varrimi është më i rëndësishëm se sa i vdekuri

16 Nëntor, 2018 - 11:57 am

Shkrimtari, gazetari dhe publicisti Eduardo Galeano i cili ishte i njohur me krijimet e tij fillimisht në Spanjë, e më pas i përkthyer edhe në shumë gjuhë të botës, shumë shpesh ka pasë deklarata të fuqishme, të cilat përkojnë edhe me ditët e sotme. KultPlus ka shkëputë këtë deklaratë që ka të bëjë me vdekjet, dasmat, dukjen e diturinë.

Jetojmë në një botë ku varrimi është më i rëndësishëm se i vdekuri, ku dasmat janë më të rëndësishme se dashuria, ku dukja është më e rëndësishme se dituria.
Jetojmë në kulturën e ambalazhit, e cila e urren përmbajtjen./KultPlus.com

Të ngjajshme