Këto janë aktivitetet në ditën e dytë të Panairit të Librit

6 Qershor, 2018 - 9:07 am

Në ditën e dytë të Panairit të 20-të të librit në Prishtinë do të ketë disa aktivitete.

Më poshtë i gjeni ato:

Në orën 11:30
Në stendën e ‘UET Press & Mapo’, salla Atelie:

Prezentimi dhe firmosja e romanit

‘Pëshpërimë gruaje’ nga autorja Klara Buda

Në orën 12:00

Në sallën e promovimeve:

Promovimi i dy vëllimeve të romanit

‘Valsi i dashurisë (I dhe II) nga Jetlira Avdijaj, botuar nga ‘Faik Konica’

Në orën 13:00

Në sallën e promovimeve:

Konferencë për media e SHBK-së

Në orën 14:00

Në stendën e ‘Magjia e librit’, korridor:

Prezentimi dhe firmosja e librit:

‘Mësimet e Diolës – Ushqim për çdo sëmundje’ nga Diola Dosti-Baftiu

Në orën 16:00

Në stendën e ‘BUZUKU’, korridor:

Nënshkrime nga Çun Lajçi, 3 librat e rinj: ‘Çakorr, ti vdekje e mirë’,

Ecje e plakun’ dhe ‘Bekimi i plisit të Moisiut’.

Të fundit

Të ngjajshme