Këto janë aktivitetet për ditën e tretë të Panairit të Librit

7 Qershor, 2018 - 11:00 am

Në ditën e dytë të Panairit të 20-të të librit në Prishtinë do të ketë disa aktivitete.Më poshtë i gjeni ato:

Në orën 11:00
Në sallën e promovimeve: Prezentimi dhe firmosja e librit me poezi
‘Harrimi i dashurisë’ nga autori Besnik Mustafaj, botuar nga ‘Buzuku’

Në orën 11:30
Në sallën e promovimeve: Promovimi i romanit
‘Dështimi në jetë’ nga Elhame Gjyrevci, botuar nga ‘ProkultPress’

Në orën 12:15
Në sallën e promovimeve: Promovimi i librit:
‘Ilirët dhe Iliria’ nga autori Isak Shema, botuar nga Iliria

Në orën 13:00
Në sallën e promovimeve: Promovimi i librit me poezi:
‘Vjedhnajë ëndërrimi’ nga Valentina Saraçini, botuar nga ‘Buzuku’

Në orën 14:00
Në sallën e promovimeve: Promovimi i librit: ‘Palestina’ nga Instituti për Hulumtime Strategjike Ballkanike

Në orën 16:00
Në sallën e promovimeve: Promovimi i dy librave:
‘Gjuha angleze I dhe II’ nga Jehona Xhaferri, botuar nga ‘Magjia e librit’

Në orën 17:00
Në stendën e botimeve ‘Pema’, korridor: Prezantimi dhe firmosja e librit: ‘Kthimi’ nga Albatros Rexhaj.

Në orën 17:00
Në Aleancën Franceze të Prishtinës/ AllianceFrançaise de Pristina, te Qafa, rr. LahNimani, nr. 15:
Takim me shkrimtarin (e ftuar të nderit të Panairit) François-Henri Désérable (Në panair do të nënshkruajë më 8 qershor, në orën 12.30 në stendën e Buzukut)

Në orën 18:00
Në sallën e promovimeve: Promovimi i librit ‘Në kërkim të gjyshit’ nga Urta Reçica,
botuar nga ‘Magjia e librit’./ KultPlus.com

Të ngjajshme