Kujtesa është e brishtë dhe kohëzgjatja e një jete është shumë e shkurtër

2 Maj, 2019 - 5:40 pm

Isabel Allende, “Shtëpia e shpirtrave”

Kujtesa është e brishtë dhe kohëzgjatja e një jete është shumë e shkurtër, gjithçka ndodh kaq shpejt, saqë nuk arrijmë të shohim marrëdhënien mes ngjarjeve, nuk mundemi të masim pasojat e veprimeve, besojmë në trillimin e kohës, në të tashmen, në të kaluarën, në të ardhmen, por mundet edhe që gjithçka të ndodhë njëkohësisht… për këtë arsye shkruaj, për t’u tallur me kujtesën e keqe…/ KultPlus.com


Të fundit

Të ngjajshme