Kukulla shkakton kaos në fragmentin e parë të “Annabelle Comes Home”

3 Prill, 2019 - 9:30 am

Në misionin e tyre fisnik, Ed dhe Lorraine Warren vendosin t’i mbajnë të gjitha objektet e obsesionuara dhe të frikshme, të cilat i kanë mbledhur në misionet e tyre kundër kërcënimeve të liga paranormale të botës, në një dhomë në shtëpinë e tyre në mënyrë që të mos e lëndojnë askënd më.

Megjithatë, ata me sa duket nuk e kanë parashikuar se çfarë problemesh do të lindnin nëse dikush do të hynte në dhomë. Kjo është pikërisht ajo që ndodh në fragmentin e parë për “Annabelle Comes Home”.

Image

Spin-off filmi i ri në botën filmike të “The Conjuring” na sjell dyshen demonike të cilën e luajnë Patrick Wilson dhe Vera Farmiga, të cilët kukullën e mallkuar e vendosin “në të sigurt” prapa xhamit të shenjtë me bekimin e priftit, shkruan KOHA Ditore.

Por ata i pret një natë e mbushur me tmerr kur Annabelle i zgjon shpirtrat e ligë në dhomë, të cilët fokusohen në viktimën e re – vajzën 10-vjeçare të Ed dhe Lorraine, Judy (McKenna Grace) dhe miqtë e saj.

Gary Dauberman, i cili ka punuar si skenarist në dy filmat e mëparshëm Annabelle, e ka bërë regjinë e këtij horrori, dalja e të cilit pritet në fund të qershorit të këtij viti.

©

Të fundit

Të ngjajshme