займ на карту онлайн потребительский кредит

KultPlus në Forumin Botëror të Demokracisë në Strasburg

10 Nëntor, 2017 - 8:38 pm

KultPlus në këtë Forum përfaqësohet nga redaktori Arbër Selmani, i cili punon tash e katër vite në gazetën e vetme kulturore shqiptare KultPlus.

Në mesin e medieve më të rëndësishme si: The Guardian, Politiko, CrossCheck, AFP, Associated Press, edhe KultPlus është i pranishëm në Forumin Botëror të Demokracisë i cili po mbahet në Strasburg. Forumi Botëror i Demokracisë kësaj radhe diskuton mbi popullizmin dhe mediet, lidhjen mes tyre, por edhe mbi fact-che king, vërtetimin e lajmeve të pavërteta dhe multilateralizmin, lëvizjet populliste dhe artin e kulturën si përgjigjje ndaj popullizmit. KultPlus në këtë Forum përfaqësohet nga redaktori Arbër Selmani, i cili punon tash e katër vite në gazetën e vetme kulturore shqiptare KultPlus.

Forumi Botëror i Demokracisë mbahet çdo vit në ndërtesën e Këshillit të Evropës, dhe në të marrin pjesë politikanë, gazetarë, shoqëri civile, aktivistë dhe artistë të ndryshëm nga mbarë bota.
Redaktori i KultPlus këtë vit është ftuar nga Forumi për të qenë pjesë e diskutimeve të ndryshme, në tri ditë sa zgjatë ky Forum, i cili këtë vit ka prekur edhe artin dhe kulturën, ndonëse në intensitet më të vogël se vetë demokracinë./KultPlus.com

Të ngjajshme