Ky është zëri origjinal i Fan Nolit, përderisa flet për shqiptarët dhe Shqipërinë (VIDEO)

13 Korrik, 2018 - 11:57 pm

Fan Noli, prift, përkthyes, politikan, diplomat, poet e historian shqiptar, ka mabjtur këtë fjalim tejet interesant dhe të bukur për Shqipërinë dhe shqiptarët në shoqatën “Vatra” të Amerikës në vitin 1963. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme