займ на карту онлайн потребительский кредит

LDK kërkon hetime se si u financua libri për Hashim Thaçin

16 Mars, 2018 - 3:00 pm

Kryetari i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti sot gjatë konferencës së rregullt javore të Grupit është deklaruar lidhur me raportimet shqetësuese në media për shuma të mëdha parash publike të shpenzuara për gjoja lobime.

“Janë shpenzuar shuma të mëdha të buxhetit për interesa personale, letra e GeoffreyNice drejtuar qeverisë tregon qartë për terma financiar të dakorduar jashtë rrugëve formale si dhe përmend shërbimet që ja kryer përfshirë edhe aranzhimin e ligjëratave për z. Thaçi dhe z. Hoxhaj. Letra gjithashtu përmend edhe kërkesën e z. Thaçi për të ndihmuar autorët e biografisë së tij”, tha z. Hoti
Me këtë rast z. Hoti bëri të ditur se për këtë çështje duhet të ketë hetim të plotë të ligjshmërisë së shpenzimeve dhe kjo do të bëhet përmes komisionit hetimor parlamentar.

Të ngjajshme