Librat e verës për fëmijët; Cilat janë titujt që rekomandohen për t’u lexuar?

24 Qershor, 2019 - 10:30 pm

Tregime të moçme shqiptare, “Shpella e piratëve”, “Rreth botës për 80 ditë”, “2 vjet pushime”, “Ditari i Ana Frankut”, “Meri Popins”, “Piter Pan” dhe shumë libra të tjerë u rekomandohen fëmijëve nga mësuesit për t’i dhënë sa më shumë ngjyra pushimeve verore.

Të fundit

Të ngjajshme