‘Mbajini mend ditët që luteshit për gjërat që tashmë i keni’

18 Qershor, 2020 - 8:00 pm

Shkrimtari i njohur francez Viktor Hygo vazhdon të mbetet ndër shkrimtarët më me rëndësi në letërsinë botërore, madje ka shumë prej kritikëve e studiuesëve të letërsisë që e konsiderojnë edhe si ‘Babai i romantizmit’, shkruan KultPlus.

Në vijim, KultPlus ju sjell një thënie shumë të njohur të Hygos që flet për mirënjohjen dhe durimin që vie si një gërshetimin me optimizmin për të ardhmen.

‘Mbajini mend ditët që luteshit për gjërat që tashmë i keni’ / KultPlus.com

Të ngjajshme