Mendoj se gratë mbajnë botën dhe nuk ka patur asnjëherë një burrë të suksesshëm, që nuk ka qenë i mbështeur nga një grua

7 Qershor, 2019 - 8:00 pm

Thënie të mrekullueshme për gratë e bukura, inteligjente, të forta e të vërteta.

Një grua e bukur është njëqind herë më tërheqëse kur zgjohet nga gjumi, se sa pasi bën tualet.

Xhakomo Kazanova

Një zemër e dobët nuk e ka bërë kurrë për vete një grua të bukur.

Migel De Servantes

Bukuria e vërtetë e një gruaje është e pasqyruar në shpirtin e saj.

Audrey Hepburn

Një grua e bukur i pëlqen syve, një grua e mirë i pëlqen zemrës: e para është margaritar, e dyta thesar.

Honore dë Balzak

Një grua inteligjente, është një grua me të cilën mund të jesh budalla sa herë të duash.

Paul Valery

Asgjë nuk është më e nevojshme për një djalë të ri, se sa shoqëria e grave inteligjente.

Leon Tolstoi

Gjëja më interesante që mund të mësojën një grua, është se nuk do të ketë kurrë nevojë për një burrë.

Një grua e përdor inteligjencën e saj për të gjetur arsyet që mbështesin intuitën e saj.

Gilbert Chesterton

Mendoj se gratë mbajnë botën dhe nuk ka patur asnjëherë një burrë të suksesshëm, që nuk ka qenë i mbështeur nga një grua.

Bob Dylan

Një vajzë e mençur i njeh limitet e veta, por një vajzë inteligjente e di që nuk ka limite.

Marilyn Monroe

Burrat falin dhe harrojnë, ndërsa gratë falin dhe kaq.

Philippe Gerfaut

Gruaja është një mrekulli kontradiktash hyjnore

Jules Michelet

Kur gratë nuk janë të dashuruara, në venat e tyre rrjedh gjaku i ftohtë i një avokati të moshuar.

Honore dë Balzak

Ndërkohë që burrat mburren me histori që nuk kanë ndodhur kurrë, gratë kanë aventura që nuk do i rrëfejnë asnjëherë.

Charles Bukowski

Intuita e grave është shumë më pranë të vërtetës, se sa siguria e burrave.

  1. Kipling

Gratë na duan për defektet tona. Nëse kemi shumë, na i falin të gjitha, edhe inteligjencën tonë.

Oscar Wilde

Të fundit

Të ngjajshme