‘Meshkujt vënë gjithmonë mirëqenien e tyre të parën, faji i nënave që i rrisin si pasha’

3 Shkurt, 2019 - 11:00 pm

“Meshkujt vënë gjithmonë mirëqenien e tyre të parën”, tha aktorja. “Faji qëndron tek nënat e tyre, të cilat i rrisin si pasha të vegjël dhe kështu kur rriten ata bëhen lloji që i shohin femrat si një vajzë e urtë. Ndonjëherë është më i mirë dielli sesa një shoqëri e keqe”.

Aktorja kurrë nuk e ka fshehur faktin se nuk dëshiron të ketë fëmijë, dhe për këtë ajo është sulmuar shpesh. Në një intervistë të shkuar, ajo i është përgjigjur kritikuesve: “Ekziston një presion që gratë të bëhen nëna, dhe nëse nuk bëhen, atëherë ato konsiderohen si mallra të dëmtuara. Ndoshta qëllimi im në këtë planet nuk është të riprodhojë. Ndoshta ka të tjera gjëra që duhet të bëj. Shumicën e kohës qesh me këto tituj absurd, por përqendrohem te puna ime, miqtë, kafshët e mija dhe si mund ta bëjmë botën një vend më të mirë, pjesa tjetër janë mbeturina”./revista psikologjia

Burimi / www.huffingtonpost.it 

Të fundit

Të ngjajshme