“Miqtë do të jenë aty për ju më shpejt se familja juaj…”

17 Dhjetor, 2017 - 10:00 am

“Kur e keni një mik që vërtetë kujdeset për ju dhe tenton të rri me ju, ju e trajtoni atë si asgjë. Mësoni të bëheni mik i mirë sepse një ditë ju do të filloni të kërkoni e pastaj do të thoni se e keni humbur një mik të mirë.

Mësoni të jeni të jeni të respektueshëm për miqtë tuaj; mos filloni vetëm të argumentoni me ta pa ua treguar arsyen. Kurrë mos harroni se miqtë do të jenë aty më shpejt se sa familja juaj.

Mëso ta kujtosh se ke miq të mëdhenj – mos e harroni këtë dhe ata gjithmonë do të kujdesen për ju, pavarësisht të gjithave. Gjithmonë kujtohuni të buzëqeshni dhe të shikoni përreth gjërave që i keni në jetë.”
– Marilyn Monroe

Të fundit

Të ngjajshme