MKRS hap ftesë publike për përkrahje financiare për botimin e librave për vitin 2022

26 Janar, 2022 - 3:02 pm

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka bërë ftesë publike për përkrahje financiare për botimin e librave për vitin 2022, përcjell Kultplus.

Njoftimi i plotë:

Ftesë publike për përkrahje financiare për botimin e librave për vitin 2022!

Përkrahja financiare u jepet botuesve për veprat e pabotuara të të gjitha gjinive letrare, përfshirë:

Veprat nga krijimtaria letrare e Kosovës,

Përkthime të veprave kulmore të letërsisë së huaj,

Kompletet e veprave të zgjedhura të autorëve të spikatur.

Projektet me dokumentacionin e kërkuar dorëzohen me zarf të mbyllur në dy kopje, nga data 26/01/2022 deri më 28/02/2022 në ora 16:00./ KultPlus.com

Të ngjajshme