“Mos pranoni thërrimet. Kemi lindur gra dhe jo milingona”, këtu janë disa thënie të mëdha nga njerëz të mëdhenj

19 Mars, 2018 - 5:30 pm

“Mos pranoni thërrimet. Kemi lindur gra dhe jo milingona”. – Marilyn Monroe

“Suksesi? Nuk e di se çfarë do të thotë kjo fjalë. Jam i lumtur, por suksesi, për mua është paqja e brendshme. Është një ditë e bukur për mua. Ky është suksesi”. – Denzel Washington

“Përpiqu të mos bëhesh një njeri i suksesit, por një njeri i vlerave”. – Albert Einstein

“Udhëtimi i një mijë kilometrave, fillon me një hap të vetëm”. – Lao Tzu
“Sekreti i ecjes përpara qëndron tek nisja”. – Mark Tuein

“Është e vështirë të dështohet, por më e keqja nga të gjitha është të mos jesh përpjekur kurrë për të patur sukses”. – Teodor Ruzvelt

“Një ditë e keqe për egon tënde është një ditë e madhe për shpirtin tend”. – Jillian Michaels

“Gjëja më e tmerrshme nuk është t’i copëtosh zemrat, por e kundërta, t’i shndërrosh ato në gurë”. – Oscar Wilde

“Sa më bosh koka, aq më e gjatë gjuha”. – Bruce Lee

“Vështirësitë e jetës disa i lodhin,të tjerë i forcojnë.Nuk ka asgjë në botë që të vrasë shpirtin e atij që ëndërron të arrijë diçka në jetë”. – Nelson Mandela / bota.al

Të fundit

Të ngjajshme