‘Mund të jetosh me dikë për njëzet vjet dhe ta konsiderosh një të huaj, mund të kalosh me një tjetër njëzet minuta dhe ta mbash brenda për tërë jetën’

17 Gusht, 2020 - 9:22 pm

Oriana Fallaci, ishte një gazetare italiane. Një partizane gjatë Luftës së Dytë Botërore ku ajo pati një karrierë të gjatë dhe të suksesshme gazetareske. Fallaci u bë e famshme në mbarë botën për mbulimin e saj të luftës dhe revolucionit, dhe intervistat e saj me shumë liderë botërorë gjatë viteve 1960, 1970 dhe 1980, shkruan KultPlus.com

Këtu kemi përzgjedhur një nga thëniet e saj më të njohura ku flet për njohjen e tjetrit përtej kuptimit teknik kohor.

“Mund të jetosh me dikë për njëzet vjet dhe ta konsiderosh një të huaj.
Mund të kalosh me një tjetër njëzet minuta dhe ta mbash brenda për tërë jetën”.
/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme